Verzekeraar

Verzekerden professioneel begeleid terug naar werk

Als verzekeraar wilt u natuurlijk dat uw verzekerden na ziekte zo snel en geruisloos mogelijk kunnen terugkeren in het arbeidsproces. Of dat nu bij de voormalige werkgever is of in een nieuwe baan. Shared Value kan u daarbij helpen. 

Individuele begeleiding op weg naar werk

Shared Value is vooral sterk in het creëren van kansen, zowel in situaties gericht op behoud van werk als verandering van perspectief. We vormen als het ware de loopplank op weg naar (ander) werk. Zo adviseren we over aanpassing van werkplek en werk (preventie ziekteverzuim, spoor1) en wanneer terugkeer in de oude baan niet langer mogelijk blijkt, begeleiden we de kandidaat door coaching naar ander passend werk (outplacement, spoor2).

  • Op maat gesneden en veelzijdig

  • De aanpak van Shared Value onderscheidt zich door veelzijdigheid. We zijn geen doorsnee re-integratiebedrijf met kant-en-klare trajecten, maar bieden maatwerk. We combineren een uitgebreid netwerk van (leer)bedrijven met kennis van de arbeidsmarkt, een enorm arsenaal innovatieve methodieken en inlevingsvermogen voor de beleving van de kandidaat. Resultaat is een doortastende aanpak met respect voor het individu.

  • Leren in de praktijk

  • Een van onze werkwijzen is koppeling van kandidaten aan vakspecialisten. Al deze ondernemers hebben goede referenties en zijn erkend als leerwerkbedrijf. Ze hebben ervaren en getrainde werkmeesters in dienst die onze kandidaten ‘on the job’ begeleiden. Dat is een bewezen succesformule voor doorgroei naar een structurele baan. Resultaat: een kandidaat met nieuw perspectief op een betere en duurzame positie op de arbeidsmarkt.

Onze Blik op Werk-certificering garandeert u onafhankelijke toetsing van onze kwaliteit, onder andere op basis van behaalde resultaten.