Werkgever

Uw werknemer op maat begeleid

nbb_foto_769158_650x433De integratie van uitkeringsgerechtigden en zieke medewerkers vergt een deskundige aanpak. Shared Value kan u daarbij helpen. We adviseren, coachen en zorgen voor de verbindende schakel. Na (her)plaatsing houden we vinger aan de pols door jobcoaching en loopbaancoaching. 

Op maat gesneden en veelzijdig

De aanpak van Shared Value onderscheidt zich door veelzijdigheid. We zijn geen doorsnee re-integratiebedrijf met kant-en-klare trajecten, maar bieden maatwerk. Daarbij spreken we de taal van de ondernemer (we zijn immers zelf ondernemers). Dat combineren we met kennis van de arbeidsmarkt, kennis op het gebied van verzuim en een uitgebreid netwerk van (leer)bedrijven, alsmede inlevingsvermogen voor de beleving van de kandidaat. Resultaat is een doortastende aanpak met respect voor het individu.

  • Deskundige begeleiding bij ziekteverzuim

  • We stellen u graag onze ervaring en kennis ter beschikking bij individuele vraagstukken. Bijvoorbeeld ter voorkoming van uitval (ziekteverzuimpreventie) of wanneer een werknemer op zoek moet/wil naar ander passend werk, binnen of buiten uw organisatie ook wel Spoor 1-, Spoor 2- en Spoor 3 trajecten genoemd. Of het nu gaat om bezwaar zaken of aanvullend arbeidsdeskundig onderzoek.