Werkzoekende

Begeleiding naar de baan van je leven

Wij helpen je bij het zoeken naar een baan, met coaching gericht op behoud van je werk of bij het zoeken naar een meer passende baan vervolgopleiding. Ook begeleiden we je bij het kiezen van de juiste scholing, bijvoorbeeld als je bent gestopt met school.

Jobcoaching of opleiding

Shared Value begeleidt je op weg naar passend werk of een geschikte vervolgopleiding. Daarbij kijken we goed naar wie je bent en wat je kunt. Samen zoeken we naar de beste aanpak. Inzet is een vaste baan, werk dat beter bij je past of bijvoorbeeld een (vervolg)opleiding waarmee je meer kans maakt op de arbeidsmarkt (en die je gemotiveerd tot het einde volhoudt).

  • Op maat gesneden en veelzijdig

  • De aanpak van Shared Value onderscheidt zich door veelzijdigheid. We zijn geen doorsnee re-integratiebedrijf met kant-en-klare trajecten, maar bieden maatwerk. We weten wat er bij komt kijken en wat dat voor consequenties heeft voor jouw leven. Dat combineren we met kennis van de arbeidsmarkt en een uitgebreid netwerk van (leer)bedrijven. Bovendien maken we gebruik van de modernste methodieken, zoals social media en gaming. Resultaat is een doortastende en inspirerende aanpak met voldoende uitdaging.

  • Leren in de praktijk

  • Een van onze werkwijzen is koppeling van kandidaten aan vakspecialisten. Al deze ondernemers hebben goede referenties en zijn erkend als leerwerkbedrijf. Ze hebben ervaren en getrainde werkmeesters in dienst die je ‘on the job’ begeleiden. Dat is een bewezen succesformule voor doorgroei naar een structurele baan. Resultaat: nieuw perspectief op een betere en duurzame positie op de arbeidsmarkt.

Projecten